Tervetuloa jäseneksi – ohjeet hakijalle

Nuorisojärjestömme jäsenyys on tarkoitettu 15-30-vuotiaille Perussuomalaisten politiikan edistämiseen ja nuorten vaikutusmahdollisuuksien parantamisen omakseen tunteville nuorille, joiden pysyvä asuinpaikka on Suomessa.

Perussuomalainen Nuoriso ry:n hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksessaan ja voit hakea:

Ennen jäsenhakemuksen täyttämistä tutustu seuraaviin:

1.

Ohjeet

Puolueen jäsenyys (täysi-ikäiset)

Puolueen jäsenyyttä haetaan kirjallisesti hakijan omakätisesti allekirjoittamalla hakemuksella, jonka voit ladata ja tulostaa alla olevasta linkistä:

Täytä ja allekirjoita lomake. Voit joko tulostaa sen kaksipuolisena ja nitoa/teipata sen kiinni tai laittaa lomakkeen kirjekuoreen. Muista merkitä kohta ”Haluan liittyä Perussuomalainen Nuoriso ry:n jäseneksi”

Kirjoita vastaanottajaksi Perussuomalaiset rp ja alle vastauslähetystunnuksemme tiedot, ja laita kirje postiin.

Perussuomalaiset rp.

TUNNUS 500 9637

00003 VASTAUSLÄHETYS

Huomioithan, että kun käytät vastauslähetystunnustamme, on kirjeen postimaksu maksettu puolestasi eikä postimerkkiä tarvita.

2.

Ohjeet

Perussuomalainen Nuoriso ry:n & Piiriyhdistyksen jäsenyys

Kun olet saanut puolueelta myönteisen päätöksen hakemukseesi, voit hakea myös alueellisen piiriyhdistyksen jäsenyyttä. Piiriyhdistys käsittelee hakemuksesi erikseen. Piiriyhdistyksen jäsenhakemuslomakkeen voit täyttää alla olevasta linkistä:

Täytetty hakemus toimitetaan piiriyhdistykselle, joiden yhteystiedot löydät täältä. Jos Sinulla on ajatuksia, mitä haluaisit oman alueesi piiriyhdistyksesi toiminnan puitteissa tehdä, ota rohkeasti yhteyttä joko oman alueesi paikallisyhdistyksen hallituksen jäseniin tai tule tapaamaan meitä tapahtumiin. Voit myös toimittaa kehitysideasi tänne.