ITÄRAJA KIINNI

Perussuomalainen Nuoriso: Itäraja kiinni!

Perussuomalainen Nuoriso on seurannut järkyttyneenä hallituksen kyvyttömyyttä sulkea maamme itäraja venäläisiltä. Elämme maailmassa, jossa Venäjä on kertonut käyvänsä sotaa, ei vain Ukrainaa, vaan koko läntistä maailmaa vastaan. Katsomme, että on täysin vastuutonta sallia yhdenkään venäläisen saapua maahamme Venäjältä. Kannatamme linjaa, jossa riskit minimoidaan ja rajojemme turvallisuus maksimoidaan.

Hallituksen saamattomuudesta johtuen käynnistimme tänään Helsingin keskustan alueella mainoskampanjan koskien itärajan sulkua. Mainoksemme näkyvät mainosruuduilla kaupungin alueella.

”Vaikka hallitus nyt antaakin ymmärtää, että se valmistelee nopealla aikataululla muutoksia koskien venäläisten saapumista Suomeen, ei maamme itärajaa olla siltikään sulkemassa. On täysin vastuutonta, että Ukrainassa viattomia ihmisiä kuolee päivästä toiseen ja me täällä Suomessa sallimme kansamurhaajavaltion asukkaiden vierailla lomailemassa ja shoppailemassa. Raja pitää sulkea välittömästi”, toteaa järjestön puheenjohtaja Miko Bergbom

PS-Nuoriso toteuttaa kampanjaa tarpeelliseksi katsomansa ajan, kunnes hallitus ryhtyy kuuntelemaan kansan selvää enemmistöä asiassa. Ohessa kampanjakuva.