Islamisaatio on uhka tasa-arvolle


Tänään vietetään Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. Suomi on ollut jo pitkään yksi maailman tasa-arvoisimmista maista. Nykyään tämä ei ole enää itsestäänselvyys, sillä maahamme on kehittymässä rinnakkaisyhteiskuntia, joissa länsimaista käsitystä muun muassa naisten oikeuksista ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista avoimesti halveksutaan.

Yhteiskunnan islamisoituminen on suora uhka tasa-arvolle: muslimimaissa naisten pukeutumista ja liikkumista rajoitetaan kunniaväkivallan uhalla eikä homoseksuaalisuutta sallita. Islaminuskosta luopuneet ja sitä loukanneet rangaistaan kuolemalla, joten islam ei kykene luonnostaan muuttumaan.

Tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi jää länsimaisen yhteiskuntajärjestyksen itsepuolustus islamisaatiota vastaan. Asuinalueiden ghettoutuminen on pysäytettävä ja islamismin leviäminen on kitkettävä ankarin ottein. Ulkomainen rahoitus suomalaisiin moskeijoihin ja rukoushuoneisiin on kiellettävä ja radikaalimpien muslimien käyttämät burkat ja niqabit on kiellettävä. Vastaavanlaisia kieltoja löytyy esimerkiksi Ranskasta, Belgiasta, Alankomaista, Tanskasta, Sveitsistä ja Itävallasta, joissa on alettu reagoimaan aktiivisesti islamisaatioon.

”Pidetään Suomi jatkossakin tasa-arvon mallimaana ja torjutaan huonoa kehitystä rohkeasti”, toteaa järjestön 1. varapuheenjohtaja Jani Viitanen.