EI ROTUSYRJINTÄÄ

Uudenmaan Perussuomalainen Nuoriso tuomitsee keskustakirjasto Oodin rotusyrjivän tapahtuman

 

Uudenmaan Perussuomalainen Nuoriso on saanut tietoonsa, että Helsingin keskustakirjasto Oodissa järjestetään tapahtumia, joissa harrastetaan avoimesti rotusyrjintää. POC (people of colour) -lukupiiri -nimisen tapahtuman ilmoituksissa huomautetaan, että tapahtuma on tarkoitettu “vain mustille ja ruskeille tyypeille”. Olemme hyvin huolissamme siitä, että tämänkaltaista avointa ihonväriin perustuvaa syrjintää esiintyy Helsingissä ja vieläpä julkisissa tiloissa. Mielestämme ihonväriin perustuva syrjintä on mitä selkeimmin tuomittavaa rasismia.

“Woke-kulttuurin ongelma on se, että rasismin vastustamisen sijaan se alkaakin kohdistamaan rasismia valkoihoisiin”, ilmoittaa Uudenmaan Perussuomalaisen Nuorison puheenjohtaja Samuel Rapinoja de Carvalho.

Avoimen rasismin lisäksi yhdistyksemme on huolissaan kirjastojen polarisaatiosta. Jos kirjastoista tulee eri ideologioiden välinen taistelukenttä, se voi ajaa kansalaisia pois kirjastoista. Kirjasto kuuluu kaikille tasavertaisesti.

“Kirjastot ovat Suomessa sivistyksen kulmakivi, joten niiden tulee ehdottomasti pysyä riippumattomina polarisoivista ideologioista”, painottaa Uudenmaan Perussuomalaisen Nuorison varapuheenjohtaja Joona Mäntynen, joka on itsekin työskennellyt kirjastossa.

Huomautamme, että Helsingin kaupunki on aiemmin kieltänyt tilojensa käytön rasistiseen toimintaan. Tähän aiempaan päätökseen vedoten Uudenmaan Perussuomalainen Nuoriso vaatiikin, että Helsingin kaupunki puuttuu välittömästi kirjastoissaan tapahtuvaan rotusyrjintään ja ohjeistaa kirjastojaan tukemaan suomalaisten sivistämistä ilman erilaisten ideologioiden pakkosyöttöä.

 

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/1256074

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=269013825313239&id=141163858098237&m_entstream_source=timeline&ref=page_internal